O nama

Održavanje

AMT Uniagent D.O.O. je preduzeće koje se bavi uvozom, preradom i instalacijom svih vrsta arhitektonskog kamena. Osnovani smo 1989 godine u Novom Sadu i od tada pa sve do danas usavršavamo svoju ponudu kako bi svojim kupcima mogli da ponudimo vrhunski kvalitet robe kao i brže, kvalitetnije i raznovrsnije usluge po najpovoljnijim cenama.

Nalazimo se na dve lokacije u Srbiji (Futog i Banatsko Aranđelovo) i razvijamo dva programa proizvodnje kamenih elemenata.

AMT Uniagent FUTOG nalazi se u starom delu Futoga od 1998 godine na površini od oko 5.000m2. i bavi se prometom sirove robe kao i izradom, obradom i ugradnjom svih elemenata od prirodnog kamena (fasade, podovi, stepeništa, staze, zidovi, pultovi, šankovi, police, prozorske klupice, radne ploče kuhinja i kupatila). U ponudi imamo preko 150 različitih materijala (mermera, granita, travertina, serpentina, oniksa, arabeskata, labradora, peščara, krečnjaka, labradorita, kvarcita), a sa lagera nudimo preko 70 materijala. Pored usluga rezanja, obrade, ugradnje, održavanja i restauracije kamena u ponudi imamo program najkvalitetnijih isprobanih hemijskih sredstava za čišćenje, voskiranje i zaštitu (impregnaciju) površina od kamena, keramike, terakote i veštačkog kamena kao i program dijamantskih diskova za profesionalno sečenje kamena, betona i asfalta.

AMT Uniagent BANATSKO ARANĐELOVO je proizvodni pogon nastao 2007 godine na površini od 4.000m2. i bavi se proizvodnjom i ugradnjom svih vrsta spomenika od prirodnog kamena i teraca. Proizvodni pogon je nastao iz potrebe da se kupcima obezbedi što kvalitetniji proizvod. Proizvodnjom sopstvenog teraco programa i korišćenjem kamena prvoklasnog kvaliteta uspeli smo da napravimo veoma kvalitetnu i raznovrsnu ponudu spomenika.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji i poverenju dugogodišnjih klijenata kao i ukazanom poverenju novih klijenata u mogućnosti smo da sa oba proizvodna pogona godišnje odgovorimo na više stotina najrazličitijih zahteva.